Kraften att leva - mitt liv

OM - CHARLOTTE


Föreläsare, inspiratör, Spetspatient och patient som medskapare


Jag heter Charlotte Elgh och vill inspirera och motivera andra till att fortsätta kämpa på den nya väg man måste ta när något livsomvälvande händer, detta gör jag bland annat genom att berätta om min resa med Parkinson och Polyneuropati.

Att ensam är man inte stark men tillsammans orkar man lite mer, att ta en kopp kaffe med andra i samma situation gör skillnad. 

Hur gör man när man ser en kollega inte mår bra? Det är kanske inte alltid är som det ser ut eller ser man ens på en person vem den har som "inneboende". Jag har MR Parkinson och det syns inte mycket på mig om man inte vet om det.

Detta gör att det kan vara kämpigt och jobbigt många gånger när omgivningen inte förstår. Men om man då står bredvid någon och ser att något inte stämmer , vad gör man då? 

Detta har jag erfarenheter av som är både positiva men också de som inte är så roliga men livet rullar på ändå. Det gäller att ta vara på livet här och nu, det är det livet du fått och hur kan du hjälpa dig själv eller är du närstående, chef, läkare  eller bara en medmänniska som finns där. Kontakta mig och boka ett möte, fysiskt eller digitalt, för jag vet att jag gör skillnad.


DU är inte ensam - Kom ihåg det och våga ta steget att ta kontakt


Fick diagnosen Parkinson 2014 vid 42 års ålder och 2 år senare diagnosen Polyneuropati. Mina egna erfarenheter från mina kroniska diagnoser men även från nära familjemedlemmar med kroniska sjukdomar men även cancer så har jag lärt mig mycket genom åren. 

 Det möjliga och det omöjliga ligger i individens beslutsamhet.

                                                                                                                                                           August Strindberg

Vi måste göra det bästa vi kan. Detta ligger i vårt mänskliga ansvar.  

                                                                                                                                                           Albert Einstein 

Copyright © All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera